Over ons

In 1989 presenteerde ERS Tenten een koloniale tent van 12 bij 4 meter. In de loop der jaren is de familie Crynen het vak meester geworden. ERS Tenten heeft inmiddels haar sporen verdiend bij een publiek dat hoge eisen aan kwaliteit en service stelt.

Vandaag wordt de onderneming geleid door zoon Raf. Om het bedrijf te voorzien van een signatuur voor de toekomst, werd het bedrijf omgedoopt tot ERS Tenten. Een hedendaagse naam, die de bekende specialiteiten van het bedrijf volledig tot zijn recht brengt.

Bij ERS Tenten primeert kwaliteit boven kwantiteit. Het bedrijf is dan ook nauw betrokken bij de voorbereidingen van het evenement van de opdrachtgever. Dit maakt ons tot een vertrouwde partij om zaken mee te doen.

ERS Tenten staat voor professionaliteit en kwaliteit

Professionaliteit en kwaliteit zijn de sleutelwoorden achter het succes van ERS Tenten. Door jaren van ervaring weten wij als geen ander hoe een landgoed volledig tot zijn recht kan komen. Er komt veel kijken bij het plaatsen van een tent. Eerst wordt het landgoed bekeken en bespreken we de mogelijkheden met de opdrachtgever. Het is van het grootste belang alles goed te overzien, van schaduwval tot elektriciteitsaansluiting. Daarom zijn wij in de meeste gevallen meerdere keren op één plek aanwezig, om de optimale plaatsing te kunnen garanderen.

 

ERS Tenten heeft oog voor resultaat en heeft daar veel voor over. Afwerking en perfectie tot in het kleinste detail zorgen ervoor dat de gasten op elk feest optimaal kunnen genieten van ons vakmanschap. Zowel voor familiefeesten, sporttornooien, beurzen of tentoonstellingen hebben wij de perfecte oplossing.

 

Het creëren van een wauw-effect is ons doel bij elk project.